Ciekawe

Masownice próżniowe – najwyższej klasy maszyny masarskie

Masownice próżniowe przeznaczone są do masowania różnego rodzaju mięsa. Jest to bardzo wydajny i bardzo efektywny sprzęt wykorzystywany w przemyśle przetwórstwa żywności. Jest niezawodny i odporny na stałą eksploatację. W ERY Food Machinery mamy szeroki wybór masownic próżniowych i innych urządzeń niezbędnych w zakładach produkcyjnych zajmujących się przetwarzaniem mięsa. Sprawdź naszą ofertę i poznaj działanie profesjonalnego sprzętu masarniczego.

Co charakteryzuje masownice próżniowe?

Masownice próżniowe to nowoczesny sprzęt, który pozwala na przemielenie praktycznie każdego mięsa, również z kością, tuszek, wędzonek i elementów drobiowych. Przy bardzo dużej wydajności nie niszczą struktury mięsa, zwiększając jego soczystość i kruchość. Podkreślić warto prostotę obsługi tych urządzeń i niezwykłą precyzję. W większości przypadków sterowane są za pomocą mikroprocesora i  mają możliwość pracy w różnych wariantach (np. tryb intensywny, długotrwały itd.).  Maszyny do masowania mięsa świetnie sprawdza się nie tylko w mniejszych i większych masarniach, ale również w takich miejscach jak m.in. restauracje, hotele, lokale cateringowe, a nawet specjalistyczne laboratoria. Szeroki wybór modeli o różnych parametrach sprawi, że każdy znajdzie urządzenie dostosowane do potrzeb prowadzonego biznesu.

Ery Food Machinery – specjalistyczny sprzęt masarski

W naszej ofercie posiadamy maszyny masarskie używane i nowe. Od wielu lat dostarczamy na rynek niezawodne sprzęty, które spełniają oczekiwania nawet najbardziej wymagających Klientów. Wszystkie używane sprzęty poddawane są stałemu serwisowaniu i trafiają do klienta w perfekcyjnym stanie. Opieramy swoją sprzedaż na najwyższej jakości oferowanych produktów i przystępnej cenie. Maszyny dla przemysłu spożywczego z naszego asortymenty pochodzą wyłącznie od renomowanych firm posiadających w tej branży ugruntowaną i silną pozycję. Jeżeli ty też potrzebujesz niezawodnego sprzętu do swojej firmy, skontaktuj się z nami.